stenenslijperij, atelier, webwinkel

ATELIER - STENENSLIJPERIJ - WEBWINKEL

homepagina homepagina

webwinkel webwinkel

cursussen cursussen
ontstaan ontstaan mineralen

helende werking helende werking

alfabet stenen van a t/m z
links links

e-mail contact

leveringsvoorwaarden leveringsvoorwaardenAtelier Stenen Sieraad


agenda agenda

e-mail stuur ons een e-mail

routebeschrijving routebeschrijving

Met de website van Stenen Sieraad willen wij u een kijkje geven in de fascinerende wereld van edelstenen en mineralen. Dit willen wij vooral doen door u veel afbeeldingen te laten zien van ruwe en bewerkte stenen. De foto’s die u op de pagina’s tegenkomt geven een indruk van een deel van onze verzameling stenen en sieraden.

Om een beter beeld van de vorming van gesteenten te krijgen zult u ook wat ’technische’ gegevens aantreffen. Deze informatie is enigszins beperkt om de website voor iedereen begrijpelijk te houden. In de eerste plaats gaat het om de schoonheid van edelstenen en mineralen, zoals op de vele foto’s ook goed te zien is.


edelstenen en mineralen trommelstenen

Webwinkel edelstenen en mineralen

In de webwinkel van Stenen Sieraad vindt u de sieraden, geslepen objecten, ruwe edelstenen en mineralen en kristallen die wij te koop hebben. Naast een ruime keuze in trommelstenen en hangerstenen die in ons eigen atelier zijn geslepen hebben wij veel armbanden en bijzondere colliers.
Ook kunt u hier terecht voor therapeutische behandelstenen, pendels en boeken.
De meeste sieraden en objecten zijn handgemaakt en daardoor uniek. Er is dan ook maar één exemplaar van te koop.
Desgewenst maken wij in ons atelier voor u een sieraad op maat.

Op de foto ziet u een klein deel van ons assortiment zoals we dat, naast de verkoop in onze webwinkel, ook verkopen op markten en beurzen.
De webwinkel zal regelmatig aangevuld en vernieuwd worden. Als u op zoek bent naar een bepaalde steen, laat het ons weten via de e-mail. Wij kunnen dan voor u op zoek gaan.

Kwaliteit is voor Stenen Sieraad erg belangrijk. Wij zoeken de edelstenen en mineralen die we verkopen en bewerken dan ook altijd zelf uit.

Wanneer u onze stenen eerst in het echt wilt zien kunt u altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen. Links op deze pagina vindt u een link naar de routebeschrijving.


Edelstenen alfabet

Als u op de link stenen van a t/m z boven in het scherm klikt, ziet u een lijst met edelstenen waar u uitgebreide informatie over kunt lezen. Op de pagina’s ziet u mooie foto’s van de genoemde stenen, zo mogelijk in ruwe en bewerkte vorm. Alle foto’s zijn vergroot te bekijken door erop te klikken.
Wij hebben naast algemene informatie over de edelstenen en mineralen ook informatie over de geneeskrachtige werking van edelstenen verzameld.
Over deze toepassing van edelstenen kunt u meer lezen op de pagina helende werking.
Op deze pagina staat de link naar de pagina stenen als hulp. Daar vindt u een uitgebreide lijst waarin u gemakkelijk een passende steen kunt zoeken bij klachten. Ook hebben wij pagina’s opgenomen met informatie over sterrenbeeldstenen en chakrastenen.

edelstenen en mineralen agaat

edelstenen en mineralen hanger tijgerijzer

Cursussen

Bent u geïnteresseerd in het zelf slijpen en bewerken van stenen, kom dan eens een cursus of een workshop volgen.
Het slijpen van stenen is een bijzondere bezigheid en het is erg leuk om hier via een korte cursus kennis mee te maken. Alle informatie hierover staat op de pagina cursussen.

Wij staan regelmatig op markten en mineralenbeurzen. Raadpleeg voor de data en plaatsen de agenda.
Misschien komen we bij u in de buurt en kunt u ons bezoeken.

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan onze website.

Stenen Sieraad VOF

Harrie Kieft en Truus Langejan
ontwerp: Stenen Sieraad V.O.F.
Stenen Sieraad V.O.F.
Knipper 37
9611 MB Sappemeer
Telefoon 0598 399533
E-mailadres: stenensieraad@home.nl

KvK Groningen 02098055